IT support tekniker

Posted by:

Vi söker en duktig IT support tekniker! 

Vi behöver dig som gillar IT och som vill hamna på en plats där du kan utvecklas! Du gillar att jobba med människor och tillsammans med dina kollegor för att hitta de bästa lösningarna åt våra kunder. Teamet du kommer ingå i ansvarar för både operativ och strategisk förvaltning av system samt utför den dagliga driften av våra kunders system.  

Är det här du? 

Du är intresserad av att hitta tekniska lösningar och gillar struktur. Som person är du engagerad och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs med att jobba med problemlösning, har ett brinnande intresse för IT och stort driv att lära dig ny teknik för att kunna ge bästa leverans till kunderna. Du är prestigelös och samarbetar väl med såväl kunder som kollegor.   

För att passa för tjänsten har du en gedigen erfarenhet från grundläggande IT-arbete såsom IT-support, serverdrift och/eller installation. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.  

Vi ser gärna att du: 

Har en grundläggande IT-utbildning. 

Besitter kunskap om Windows Server och har grundläggande nätverkskompetens.  

Har vana vid att arbeta med ärendehanteringssystem.  

Har du även kännedom om PowerShell, Citrix, Linux, Virtualisering och O365 så är det extra meriterande men viktigast är att du gillar IT och vill lära dig nytt för att utvecklas vidare!    

Varför ska du söka den här tjänsten? 

Vi jobbar med hållbara lösningar och det gör vi genom vår tekniska kunskap och vårt samarbete. Samarbete kollegor emellan och med våra kunder. Tillsammans är vi starka och kan bidra till en bättre framtid!  

Medarbetarna är Infowares bästa tillgång och oavsett var i livet du befinner dig, försöker vi tillsammans hitta den bästa lösningen för just dig. Vi vill ju att du ska vara kvar här länge och vi tror att en förutsättning för det är att du känner att du utvecklas och lär dig nya saker.  

Vilka är vi? 

Infoware är IT-företaget som i drygt 25 år har levererat tjänster och lösningar som hjälper människor och företag att samarbeta och kommunicera. Vår tro är att samarbete via moderna samarbetsplattformar gör människor, företag och vår planet smartare.  

Infoware erbjuder förvaltning av samarbetsplattformar placerad i kundens IT-miljö som en tjänst mot en fast kostnad. Vårt erbjudande innebär att vi tar helhetsansvar för kundens plattform eller applikation.

Vi arbetar även med att flytta data mellan samarbetsplattformer från olika leverantörer. Det är ett område som vi har en unik kompetens inom och våra tjänster efterfrågas både lokalt och globalt.  

Infoware anlitas ofta av stora företag som behöver specialistkompetens inom vårt område. Vi har under årens lopp deltagit i många stora och små projekt. 

Det kan vara tryggt att veta att Infoware har funnits sedan 1995 och inte har några externa investerare eller intressenter med kortsiktiga krav på vår verksamhet. Vi är ett glatt bolag med 16 medarbetare som håller till på Kungsholmen i Stockholm och centralt i Västerås. Det är vi som arbetar här som är de som formar företaget och utvecklar det vidare.  

Om du är nyfiken på nya saker, förstår det här med kundfokus och vill ha roligt på jobbet är Infoware platsen för dig! ar du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Susanne Hallén via: jobb@infoware.se

Sorry! This job has expired.
0